Retete culinare simple perfecte pentru viata de zi cu zi.

CELE MAI NOI ȘI CELE MAI BUNE

Paste cu hribi

Paste cu hribi

Bucură-te de savoarea verii cu delicioasa rețetă de paste cu hribi, o delicatesă ce combină sosul bogat cu aroma intensă a hribilor. Am folosit ingrediente de cea mai bună calitate, inclusiv hribi tineri, gălbenușuri de ou și parmezan, care împreună creează un preparat bogat și decadent.

citește mai mult
Ciorbă de fasole verde

Ciorbă de fasole verde

Ciorba de fasole verde este un deliciu al verii. Este hrănitoare și este minunată atât proaspătă, dar și a doua sau a treia zi după preparare. Servită cu smântână și ardei iute, este o adevărată experiență pe care vara ne-o aduce pe mese. Rețeta mea este simplă, gustoasă, îmbogățită cu usturoi din belșug și ușor picantă.

citește mai mult
Tocăniță de ciuperci cu smântână

Tocăniță de ciuperci cu smântână

Tocănița de ciuperci cu smântână este un deliciu absolut indiferent de soiul de ciuperci pe care alegi să îl folosești în preparare. Fie că îți plac hribii, gălbiorii, sau preferi ciupercile de cultură mai frecvent întâlnite, această rețetă de tocăniță va însufleți orice soi de ciuperci și îți va aduce pe masă o mâncare îndrăgită de toți ai casei.

citește mai mult
Borș de fasole moldovenesc

Borș de fasole moldovenesc

Borșul de fasole este minunat chiar și pe timp de vară. Este un preparat bogat, plin de savoare, tradițional în regiunile de nord ale țării. Rețeta pe care ți-o propun este specifică Bucovinei noastre și este delicioasă servită alături de smântână și pâine proaspăt scoasă din cuptor.

citește mai mult
Salată de vinete

Salată de vinete

Salata de vinete este emblema verii. Fie că este un prânz în familie, un grătar cu prietenii, sau chiar o cină ceva mai formală, salata de vinete nu părăsește mesele noastre pe timpul verii. Îți propun o rețetă clasică, simplă și vegană de salată de vinete, plină de aroma nealterată a vinetelor coapte pe plită.

citește mai mult
lipii la tigaie cu drojdie

CATEGORII REȚETE

Risotto cu ciuperci

O variantă delicioasă și cremoasă a clasicului risotto italian.

Această rețetă savuroasă de risotto o poți prepara cu hribi, gălbiori sau ghebe. O rețetă foarte simplă, pe care eu o prepar ca masă în sine, nu garnitură la un fel de carne.

Vezi rețeta

Risotto cremos cu hribi
Salam de biscuiți cu ciocolată neagră

Urmărește Culinary pe:

As mânca ceva bun

Tocăniță de ciuperci cu smântână

Tocăniță de ciuperci cu smântână

Tocănița de ciuperci cu smântână este un deliciu absolut indiferent de soiul de ciuperci pe care alegi să îl folosești în preparare. Fie că îți plac hribii, gălbiorii, sau preferi ciupercile de cultură mai frecvent întâlnite, această rețetă de tocăniță va însufleți orice soi de ciuperci și îți va aduce pe masă o mâncare îndrăgită de toți ai casei.

Lasagna cu sparanghel și 3 feluri de brânză

Lasagna cu sparanghel și 3 feluri de brânză

Dacă îți place sparanghelul, această lasagna cu sparanghel este pentru tine. Rețeta de lasagna vegetariană pe care ți-o propun este simplă și rapidă. În plus, este o cină minunată pentru toate momentele în care vrei să reduci consumul de carne.

Ghiveci de legume – Un deliciu de post

Ghiveci de legume – Un deliciu de post

Ghiveciul de legume este un favorit al verii. Bogat în toate legumele proaspete, de sezon, acest ghiveci este plin de vitamine și de arome irezistibile. Cu un timp de preparare redus, este o cină ideală în zilele toride de vară.

Arpagic caramelizat

Arpagic caramelizat

Un substitut absolut minunat pentru ceapa caramelizată, arpagicul caramelizat este delicios în combinație cu cărnuri variate, ficăței, sau chiar servit pe o felie de pâine prăjită unsă cu cremă de brânză.

Chiftele prăjite cu carne, ciuperci și legume

Chiftele prăjite cu carne, ciuperci și legume

Cele mai bune chiftele sunt întotdeauna prăjite. N-ai ce-i face, asta este realitatea. Rețeta mea de chifteluțe prăjite folosește carne și legume în proporții egale și este cel puțin la fel de decadentă ca o porție de pârjoale moldovenești.

Cartofi natur

Cartofi natur

Un preparat atât de banal și totuși atât de iubit, cartofii natur însoțesc cele mai delicioase preparate din pește, carne, sau sunt un prânz fantastic pe timp de vară alături de o salată proaspătă din legume de sezon.

Supă cremă de roșii coapte

Supă cremă de roșii coapte

Această supă cremă de roșii este aromată și este un omagiu adus verii. Creată în întregime din ingrediente proaspete, de sezon și verdețuri aromate, este un deliciu servită caldă sau rece. În plus, este minunată pentru zilele de post, pentru că este complet vegană.

Risotto Carbonara

Risotto Carbonara

Dacă îți plac pastele carbonara, atunci acest risotto carbonara este pentru tine! Este cremos, și este îmbogățit cu pancetta delicioasă. Este o cină simplă, dar care îți va impresiona jumătatea de fiecare dată!

Paste cu hribi

Paste cu hribi

Bucură-te de savoarea verii cu delicioasa rețetă de paste cu hribi, o delicatesă ce combină sosul bogat cu aroma intensă a hribilor. Am folosit ingrediente de cea mai bună calitate, inclusiv hribi tineri, gălbenușuri de ou și parmezan, care împreună creează un preparat bogat și decadent.

Ciorbă de fasole verde

Ciorbă de fasole verde

Ciorba de fasole verde este un deliciu al verii. Este hrănitoare și este minunată atât proaspătă, dar și a doua sau a treia zi după preparare. Servită cu smântână și ardei iute, este o adevărată experiență pe care vara ne-o aduce pe mese. Rețeta mea este simplă, gustoasă, îmbogățită cu usturoi din belșug și ușor picantă.

Tocăniță de ciuperci cu smântână

Tocăniță de ciuperci cu smântână

Tocănița de ciuperci cu smântână este un deliciu absolut indiferent de soiul de ciuperci pe care alegi să îl folosești în preparare. Fie că îți plac hribii, gălbiorii, sau preferi ciupercile de cultură mai frecvent întâlnite, această rețetă de tocăniță va însufleți orice soi de ciuperci și îți va aduce pe masă o mâncare îndrăgită de toți ai casei.

Borș de fasole moldovenesc

Borș de fasole moldovenesc

Borșul de fasole este minunat chiar și pe timp de vară. Este un preparat bogat, plin de savoare, tradițional în regiunile de nord ale țării. Rețeta pe care ți-o propun este specifică Bucovinei noastre și este delicioasă servită alături de smântână și pâine proaspăt scoasă din cuptor.

As mânca ceva bun

Abonează-te la Newsletter

Vrei să știi ce am gătit în ultima vreme? În fiecare săptămână voi trimite câteva rețete și noutăți direct în inbox-ul tău!
Îți respect intimitatea și promit să nu trimit niciodată spam! Te poți dezabona oricând.