Ruladă delicioasă cu două creme diferite – trebuie să o încerci!

Rulada cu doua creme diferite este delicioasa. Sotul meu o adora. Desi nu este un fan al prajiturilor, atunci cand prepar acest desert, este primul care isi termina portia. Reteta pe care o folosesc eu este foarte simpla. Trebuie sa o incerci!

Ingrediente pentru aluat:

  • 6 albusuri, 6 lingurite zahar
  • 6 galbenusuri,jumatate lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite faina, 4 lingurite cacao

Ingrediente pentru budinca:

  • 300 ml lapte
  • 3 linguri faina de grau

Ingrediente pentru crema de vanilie:

  • 125 gr unt
  • 1 pliculet zahar vanilat

Ingrediente pentru crema de cacao:

  • 125 gr unt, 2 lingurite cacao
  • 4 lingurite zahar pudra

Mod de preparare:

Pentru inceput ne vom ocupa de aluat. Batem albusurile cu zaharul pana obtinem o spuma solida. Adaugam galbenusurile, faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu si praful de cacao.

Aluatul obtinut il transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si-l coacem la o temperatura de 180 grade pentru aproximativ 10 minute.

Aluatul este destul de subtire, deci nu trebuie lasat prea mult in cuptor pentru ca se va usca inutil si s-ar putea rupe cand il vom rula.

Punem apoi intr-o oala 300 ml lapte si 3 linguri de faina. Amestecam pentru a nu se forma cocoloase. Vom obtine o budinca groasa, pe care o vom imparti in jumatate.

In jumatate de budinca adaugam 125 gr unt si un pliculet de zahar vanilat. Restul de budinca il amestecam cu 125 gr de unt, 2 lingurite de cacao si 4 lingurite de zahar pudra.

Intindem crema de vanilie peste aluatul rece, apoi adaugam crema de cacao. Rulam apoi aluatul pentru a forma o rulada si presaram nuca de cocos deasupra. Punem rulada la frigider pentru cateva ore, dupa care o taiem si o servim. Pofta buna si spor la gatit!