Ingrediente pentru primul strat
- 250 g biscuiți populari măcinați
- 50 g unt moale
- 50 g zahăr pudră
- aproximativ 100 ml lapte
Ingrediente pentru al doilea strat
- 200 g brânză dulce de vaci
- 100 g zahăr pudră
- 200 ml frișcă
- 1 plic de zahăr vanilat
Ingrediente pentru al treilea strat
- 2 pachete de praf pentru cremă de vanilie
- 500 ml lapte
Ingrediente pentru al patrulea strat
- 200 ml frișcă
- 50 g zahăr pudră
Ingredient pentru ornat: 50 g ciocolată rasă
Cum se prepară?
Frământă biscuiții măcinați împreună cu zahărul, untul și laptele, apoi pune totul într-o tavă (dacă nu este omogenă compoziția, mai adăugă puțin lapte). Bate frișca, apoi amestec-o cu brânza și cu zahărul, după care întinde-o peste blatul cu biscuiți.
Bate praful pentru cremă cu lapte timp de 3 minute cu ajutorul unui mixer, apoi pune crema peste stratul de frișcă cu brânză.
Bate frișca, amestecă cu zahărul, apoi pune-o peste crema de vanilie. Ornează cu ciocolată rasă.
Să o savurați cu drag! Poftă bună!